Geslaagd? Deel hier je ervaring

5
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RowinakarimFrisoHAKIMdylan Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
dylan
Guest
dylan

goede begeleiding, flexibel met inplannen. instructeur werkt hard ook in de weekenden, zo komt het voor de leerlingen goed uit.
AANRADER!!

HAKIM
Guest
HAKIM

Hier geen amateurs alleen masters thank u yahya

Friso
Guest
Friso

Omdat ik mijn rijbewijs moest halen binnen 1 maand in hoogseizoen (Juni) heb ik bij verschillende rijscholen in Amsterdam gekeken voor beschikbaarheid. Ik heb gekozen voor rijschool Masters omdat ik de volgende dag kon beginnen, ze zich flexibel opstelden en daarnaast committeerden aan het binnen een maand mijn rijbewijs. Precies een maand later heb ik, AVB, Theorie en AVD allemaal gemakkelijk gehaald. De instructeurs hebben goeie tips over wat het CBR wil zien, er hangt een lekker sfeertje op de rijschool en weinig poepas –> gewoon veilig en goed leren rijden. Dank Jahya en crew, Ik kom na mijn motor… Read more »

karim
Guest
karim

wil jij gemakkelijk je rijbewijs halen, moet je zeker je lessen komen nemen bij rijschool masters. leuke medewerkers erg behulpzaam en natuurlijk erg geprovisioneerd in de manier van hun werk. kortom, rijschool masters is de perfecte rijschool om je rijbewijs te halen!

Rowina
Guest
Rowina

Van rijschool Lesgo overgestapt naar rijschool Masters. 4 weken voor mijn examen die overstap gemaakt omdat ik niet goed begeleid werd bij Lesgo en de rij instructeur nooit reageerde op appjes en telefoontjes. Eenmaal bij rijschool Masters & rij instructeur Stanley ging alles goed en de communicatie was perfect! Door de flexibiliteit, goede communicatie en goede begeleiding van Stanley hebben ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 10 lessen heb gehaald!

Stanley bedankt voor uw tijd en dat u mij zoveel geholpen heeft ondanks dat ik van een andere rijschool kwam.

Rijschool Masters een ECHTE aanrader!